Bästa hjälpen med husrenoveringen

Bästa hjälpen med husrenoveringen

God morgon, god morgon alla gladisar! Ni som följer mig på bloggen vet att jag har flyttat till ett hus på Tyresö. Närheten till skog och mark men även hav var avgörande, jag trivs fantastiskt! I dag i mitt lilla inlägg hade jag tänkt att jag skulle prata med er om en byggfirma på Tyresö som heter Ettans El & Design AB. 

Det var nämligen så här att när jag behövde få hjälp med att renovera huset så blev jag rekommenderad Ettans El & Design AB av en god vän till mig. Min vän berättade att Ettans El & Design AB är en byggfirma på Tyresö med omnejd som kan åta sig det mesta inom bygg. Min vän hade vänt sig till dem i samband med en nyproduktion och fick all den hjälp han behövde med detta av just denna byggfirma på Tyresö. Nu har jag fått huset renoverat med ett kvalitativt resultat. Eftersom jag är så nöjd så ville jag förstås skriva några ord om Ettans El & Design AB här i bloggen för att kunna få dela med mig om den här firman till er. Om det nu är så att ni skulle behöva anlita en byggfirma på Tyresö med omnejd så vill jag rekommendera er att höra av er till Ettans El & Design AB. Det är en prisvänlig byggfirma på Tyresö och de har gett både mig och min goda vän den hjälp som vi behövde utifrån våra förutsättningar, önskemål och behov, och de kommer förstås att kunna ge även er den hjälpen som ni behöver till en rimlig kostnad. Vill ni måhända fördjupa er lite mer i vad firman kan göra för er så länkar jag er till dem via det här inlägget. 


Kommentarer är stängda.