Byggföretag i Nacka

Byggföretag i Nacka

God eftermiddag, det vräker ner med regn just nu så då passar det bra att tappa upp ett bad i mitt nyrenoverade badrum och det är precis vad jag tänker göra när jag har skrivit klart det här inlägget. På tal om nyrenoverade badrum så kan jag lika så gärna skriva några rader om företaget som renoverade badrummet, det är ett byggföretag i Nacka som gjorde ett riktigt bra jobb och namnet på företaget är Totalrenovering i Nacka. 

Att jag valde detta specifika byggföretag i Nacka beror på att de renoverade delar av lägenheten som jag köpte och flyttade in i för exakt ett år sedan. Egentligen hade det bästa varit om de hade renoverat hela lägenheten, det vill säga badrummet också vid det tillfället, men jag höll hårt i plånboken och var rädd för att spendera över mina tillgångar. Hur som helst så blev det inte så dyrt som jag hade trott, sedan fick jag löneförhöjning och då bestämde jag att det var dags för badrummet att få sig en rejäl makeover, och nu är badrummet färdigt och lyxigt med sitt snygga kakel på väggarna och klinkers på golvet. Det här är ett företag som bostadsrättsföreningen tyckte att jag skulle vända mig till för föreningen är rätt så petiga när det kommer till det här med badrumsrenovering och de har då bestämt att inte vilket byggföretag i Nacka som helst får göra sådana jobb, men Totalrenovering i Nacka är ett företag som har fått grönt ljus. Med detta sagt får jag önska er en trevlig eftermiddag och kväll och vi får se om det inte kommer ett inlägg till om ett par timmar eller tre! 


Kommentarer är stängda.