Min härliga altan

Min härliga altan

Hej och god förmiddag på er och välkomna till bloggen den här söndagen i november och till ett inlägg som jag hoppas ni kan få glädje av att läsa. Jag ska nämligen prata med er om ett företag med namnet Henningssons Bygg AB, och med dem är det så att de är duktiga på en hel del när det gäller bygg i Bergshamra, och jag fick hjälp av dem för ganska exakt ett halvår sedan när våren hade kommit och jag då vände mig till dem för ett altanbygge.  

Henningssons Bygg AB byggde en altan med söderläge, och som jag sa alldeles nyss så är det här ett företag inom bygg i Bergshamra vars kunniga snickare bygger både altaner men utför även renoveringar, tillbyggnader, ombyggnationer och snickeriarbeten, och det är flera personer som jag känner som även dem fått hjälp av Henningssons Bygg AB och alla jag har pratat med säger att de känner sig nöjda med företaget. Jag fick all den hjälp som jag behövde och det var prisvärt. Det här är därför ett företag inom bygg i Bergshamra som jag tycker att det känns bra att få skriva ett inlägg här på bloggen om så att ni ska veta att ni alltid kan lita på att få all den hjälp som ni behöver när ni vänder er till dem. Om det här är ett byggföretag som ni skulle vilja få veta lite mer om så kan ni alltid gå in på deras egen sida på nätet och där läsa lite med om Henningssons Bygg AB och det som de kan vara behjälpliga med. Så småningom är det lite andra saker som ska göras med huset och jag lovar att skriva inlägg om det så fort arbetet kommer igång. 

 


Kommentarer är stängda.