Nu är renoveringen klar

Nu är renoveringen klar

Nu är renoveringen klar och det blev ett mycket bra resultat. Till det här jobbet vände jag mig till ett byggföretag och de gjorde ett fantastiskt jobb och jag rekommenderar dem starkt! Det finns ju många företag som hjälper till när det kommer till bygg och det här företaget är ett av dem, men ett av få i Habo med omnejd skulle jag säga. Jag tror aldrig att jag har varit så nöjd med något företag som jag är med detta och därför vill jag skriva detta inlägg för att kunna vara till hjälp. Om du bor i Habo och behöver hjälp med någonting inom bygg så tycker jag absolut att du ska kontakta dem och du kan redan nu gå in på deras hemsida för att se mer om allt som de kan göra, klicka här, då kommer du dit.

Min villa är byggd på 40-talet och det var en hel del som behövde göras och jag som inte är så händig tyckte att det bästa var att få hjälp så jag slapp göra det själv. Då blev jag rekommenderad att kontakta dem av en vän och det är jag glad för att jag gjorde. Jag ska inte gå in på allt som de har gjort men det blev i alla fall ett mycket bra jobb och jag är supernöjd med resultatet. Jag vet att det kan vara svårt att hitta ett företag som man känner sig bekväm med, men jag skulle absolut rekommendera dem till er alla. Även deras kundservice är helt fantastiskt och ni kommer inte bli besvikna. Jag vet att många av er kanske behöver hjälp med bygg och renovering och då är det bra att man vet om ett bra företag som man kan vända sig till. Tack för att ni kom hit och läste!

Kommentarer är stängda.