Ska du renovera?

Ska du renovera?

Ska du renovera? Då finns det två vägar att gå. Antingen gör du jobbet själv eller så vänder du dig till en byggfirma, och det har jag gjort och jag är så nöjd med den firman jag vände mig till, en firma för alla i Linköping med omnejd. Jag hade ett kök och badrum som skulle renoveras och jag ville göra det snabbt och billigt. Nu vet jag inte egentligen om det går att göra någon renovering billigt för allting kostar ju pengar, men det går att göra det lite billigare i alla fall och det är vad jag försökte göra. Jag hade lite pengar som jag tjänat in och resten tog jag i lån, alltså inte så stora lån eftersom det inte var så stora renoveringar men det var lån för att finansiera det och jag ville inte göra slut på hela min buffert som jag har på banken, kan vara bra att ha längre fram. Jag hade ingen aning om hur man gick till väga och hur mycket allting skulle kosta. Det är viktigt att ha en uppfattning om det, annars kan det hända att du blir tvungen att betala mer än du tänkt dig eller så kan det hända att du inte har råd med allt som behövs, vilket i sin tur leder till en halvfärdig renovering.

Det första jag gjorde när jag bestämde mig för att renovera mitt kök och badrum var att gå till ett par olika byggvaruhus och ta en titt på alla de olika produkterna. Jag ville ha lite inspiration och se vilka olika alternativ jag hade. Det finns så mycket man kan välja mellan nuförtiden, både när det gäller material och inredning. Jag hittade ett par bra idéer i byggvaruhusen och sedan bestämde jag mig, jag lovar att fortsättning följer i nästa inlägg för jag måste sätta punkt här.

Kommentarer är stängda.