Hjälp med takrenovering

Hjälp med takrenovering

När det är dags för takrenovering finns det ett bra företag inom bygg och tak, jag har anlitat dem och tack vare att resultatet blev enastående vill jag vara till så stor hjälp som möjligt till alla er som behöver hjälp med takrenovering. 

Jag heter Jacob och bor i Lund, och här har jag bott i många år men i villan har jag bara bott i ett år, innan bodde jag i lägenhet. När jag hade bott i huset ett tag upptäckte jag att taket är dåligt men inte så dåligt att det behövde bytas ut, men en renovering behövdes. Då fick jag höra om ett företag som erbjuder både tjänster inom bygg men även takrenovering och det var en kollega till mig som berättade om dem och att han vänt sig till dem och när han hörde att jag behövde hjälp sa han åt mig att kontakta företaget och det gjorde jag, de kom och kikade på taket och inom en vecka satte de igång med renoveringen. Jag blev mycket nöjd med taket och de gjorde ett fantastiskt jobb, takrenovering är inte alltid en enkel process men detta företag gör ett bra jobb och jag hade inga problem under tiden som de arbetade på taket. Jag skulle rekommendera er att kontakta detta företag om ni behöver hjälp, de är professionella och gör ett bra jobb och ni kommer inte ångra er.

Kontakta mig gärna om ni vill att jag ska skicka över några bilder på taket men glöm då inte att ni skickar er mejladress annars blir det svårt. En annan bra sak med detta företag är deras kundservice, den är bra och de är snabba att svara på eventuella frågor som man har på bygg m.m.

Hoppas detta var till hjälp och kom ihåg att kontakta mig om ni vill veta mer.

Jacob, Lund.

Kommentarer är stängda.