Vi skaffade ett attefallshus

Vi skaffade ett attefallshus

Välkomna till bloggen mina goa och glada vänner. Jag hoppas ni har det bra och tycker det ska bli roligt att få läsa i bloggen. Jag vet att det är en hel del av mina följare som har haft frågor och funderingar kring det här med att kunna få hjälp med attefall i Skellefteå med omnejd, jag tänkte därför ta mig en liten stund till att skriva ett inlägg om det. Jag vill tipsa er om företaget som jag och min kille vände oss till när vi bestämde oss för att det var dags att bygga ett attefallshus. Vi vände oss då till ett företag som heter Nybyggarna i Byske AB, här kan ni läsa vidare på deras hemsida. 

Det har nu gått några månader sedan vi fick deras hjälp och vi har nu inrett huset och fått det som vi ville ha det. Det här med attefall i Skellefteå är en sak som jag har märkt att många intresserar sig för. När jag pratar på jobbet om att vi byggt ett sådant hus så är det många som säger att även dem vill ha ett attefallshus och jag har då tipsat dem om Nybyggarna i Byske AB. Jag tänkte att det kunde vara en bra sak att skriva om här på bloggen för att få berätta även för er läsare om det här företaget. Nybyggarna i Byske AB är ett byggföretag som kan vara behjälpliga med det mesta inom byggservice, så det är ett företag både för alla som vill få hjälp med attefall i Skellefteå eller annan slags byggservice. Vill ni veta mer om dem så ska ni klicka på länken eftersom jag tänker att det är på deras hemsida ni kan hitta den mesta informationen. 


Kommentarer är stängda.