Till dig som ska bygga till

Till dig som ska bygga till

Många önskar att bo kvar i sina bostäder även när livssituationen förändras. När man får fler barn och växer ur huset så finns två alternativ, antingen skaffa en ny bostad eller så ser man sig om efter ett företag som kan hjälpa till med tillbyggnader. Planen med det här inlägget är att berätta om en byggfirma som erbjuder hjälp inom det här området, och du kan läsa mer HÄR.

Jag vet att en del av er är bra på att bygga själva, och vill ni göra jobbet så varsågod. Tänk bara på att det tar lång tid om du gör det själv och är ni en stor familj som ska leva på en byggarbetsplats under så lång tid så är det nog bättre att vända sig till en byggfirma. Om du trots allt känner att det här med tillbyggnader är en sak som behöver göras så ska jag ge några råd på vägen:

-Först och främst, titta runt på olika företag. Det finns en del som erbjuder bra priser medan andra har bättre kvalitet. Jämför även deras arbete genom att läsa recensioner online eller fråga bekanta som nyligen anlitat ett byggföretag.

-Ha klart för dig hur mycket du vill spendera och vad det är för typ av tillbyggnader du funderar på. Att göra små justeringar är billigare och tar mindre tid än större jobb, så tänk efter vad som verkligen behövs.

-När du väl har hittat ett företag som du känner dig bekväm med så skriv ned allt ni kommer överens om. Detaljerna i arbetet, priset, hur länge jobbet beräknas ta osv. Detta för att undvika eventuella missförstånd senare. Det är alltid bra att ta offerter från flera ställen också, så att man verkligen får det bästa priset.

Jag hoppas att ni hittar ett bra företag, stort lycka till och varma hälsningar här ifrån Norrköping!

Kommentarer är stängda.