Vi vände oss till ett byggföretag

Vi vände oss till ett byggföretag

Hej!

Vårt hus behövde renoveras och vi vände oss till ett byggföretag i Kristianstad för att få det gjort. De sa att vi måste ha bygglov först och vi fick hjälp med det också. Sedan började de renovera vårt hus och det tog cirka två månader. Vi är mycket nöjda med resultatet!

De gjorde ett bra jobb och vi rekommenderar dem till andra. Det tog ett tag men så var det ju en omfattande renovering där även ett par väggar slogs ut och en ny trappa byggdes in. De stöttade oss hela vägen och vi är tacksamma för det. Det finns så många byggföretag men långt ifrån alla är seriösa, men det här företaget är det och det är tack vare att vi är så nöjda och att man kan lita på dem som jag skriver detta. Jag hoppas att ni som har någonting inom bygg eller renovering som ni vill få hjälp med ska vända er till dem, och de har även en särskild kompetens när det kommer till mur och puts och sånt. Om du är intresserad av att veta mer eller att få en offert, så ska du inte tveka på att höra av dig till dem, och det gäller ju även om du vill fråga dem om någonting. Även jag har frågat dem om lite allmänna saker inom byggbranschen och det har de alltid kunnat svara på. Hoppas att detta inlägget kan vara till hjälp.

PS: I kväll ska vi på bio, vi har inte kunnat komma överens om vilken film vi ska se på, har ni något tips? 🙂

Kommentar från Ingela:

Jag gillar hur du skriver och berättar om ert husbygge. Det låter som att ni blev mycket nöjda med resultatet! Jag har ingen erfarenhet av att bygga själv, men det låter som en bra idé att anlita dem.

Kommentarer är stängda.